Minikonfirmanderne

MINIKONFIRMANDER – efterår 2022

Alle børn i 3. klasse i Tilsted sogn inviteres til at være minikonfirmand ved Tilsted kirke. Vi skal lytte til fortællinger fra Bibelen, synge sammen, være i kirken eller ude på kirkegården. Vi er også i Sognehuset og slutter hver gang i Sognehuset. Vi får brød og saftevand.

Vi håber, at du får lyst til at være med til minikonfirmand sammen med Helle (præsten) og Annette (organisten).

Vi begynder tirsdag den 27. september efter skoletid kl. 13.00 og til 15.15

Sidste gang er tirsdag d. 29. november.

Vi deltager ved Familiegudstjenesten søndag d. 4. december kl. 14.00, hvor Minikonfirmanderne medvirker. Forældre, søskende, bedsteforældre er velkomne til denne gudstjeneste.

Minikonfirmanderne bliver hentet på skolen af enten Annette eller Helle når I har fået fri. Så følges vi ad til Kirke og Sognehus.

Det aftales med forældrene hvordan I tager hjem når vi slutter 15.15 i Sognehuset. Om jeres forældre henter jer eller I cykler/går hjem eller skal over på skolen.

Sognehusets adresse er Silstrupvej 28.

Tilmeldingsseddel kan downloades på Tilsted Kirkes hjemmeside og afleveres eller udfyldes den første gang.

Kontakt mig endelig hvis I har spørgsmål.

Venlig hilsen præst Helle Sommer, mobil 21 38 86 65 /mail: hsk@km.dk

.