Babysalmesang

Der er et tilbud om babysalmesang i Tilsted Kirke her i efteråret. Babysalmesang er en stund med nærvær mellem mor eller far og barn i kirkens rum, hvor vi synger og leger, lytter og oplever musik, lys og lyd sammen med barnet; og det kan godt lade sig gøre med afstand imellem familierne. Holdet er tilrettelagt til babyer i alderen 2-8 måneder, der er meget åbne for sansninger og elsker at sanse noget sammen med mor eller far. Når man synger for og med sit barn formidles følelser af nærvær,
glæde og ømhed. Følelser der er et væsentligt grundlag for et barns personlige udvikling.
Babysalmesang er blevet lidt anderledes end vi er vant til, da vi jo Selvfølgelig må følge anbefalingerne ift. COVID-19.

Babysalmesang i Tilsted Kirke hver torsdag fra kl. 10.30-11.30. Vi begynder torsdag d. 22. oktober og 7 torsdage frem. Vi slutter hver gang af med en kop kaffe eller te og lidt tid til at sludre sammen inden vi går hjem. Medbring gerne et lille tæppe som barnet kan ligge på.
Tilbuddet er gratis og tilmelding skal ske til Annette Boch Pedersen, annetteboch@gmail.com eller på tlf. 2196 4448.
Hvis man en dag er forhindret er detfint, hvis man lige sender en sms om det.
De bedste hilsner fra din kirke og organist
Annette Boch Pedersen
PS. Næste hold starter i Sjørring Kirke torsdag. d. 21. januar 2021, og derefter i Tilsted Kirke d. 8. april 2021.