Udgivet man d. 30. nov 2015, kl. 15:15

Lørdag den 25. april mødtes 9 ”konfirmander” til gensyn i Tilsted Kirke. De ”unge” blev konfirmeret den 25. april 1965 i Tilsted Kirke af daværende sognepræst Erik Jessen. Der var dengang 13 på holdet, hvoraf to ikke kunne deltage den 25. april og to er døde.

Dagen startede i Tilsted Præstegård med formiddagskaffe kl. 10.00. Hertil havde konfirmanderne inviteret to af deres lærere fra skoletiden i Tilsted, Rigmor og Egon Jensen. Egon Jensen havde taget billeder med og der blev snakket skoletidsminder. KL. 11.00 sluttede undertegnede sig til og fortalte om sognets udvikling gennem de forløbne 50 år, herunder bygningen af præstegården og dannelsen af Tilsted sogn som selvstændigt sogn med egen præst i 1980.

Derefter besøgte guldkonfirmanderne Tilsted Kirke, hvor jeg fortalte om de forandringer kirken og kirkegården er undergået de seneste 50 år. Og selvom man normalt tænker, at kirken er noget af det mest uforanderlige i et ellers meget foranderligt samfund, så er der ikke sket så lidt endda i det halve århundrede.

Efter fotograferingen i Tilsted Kirke fortsatte gensynsarrangementet andetsteds.

Guldkonfirmanderne er bagest fra venstre:

Karen Thorsager(Kanstrup), Frans Frandsen, John L. Andersen, Karen M. Mouritsen (Larsen), Herdis Hundal (Jørgensen), Hans Øllgaard

Forreste række fra venstre:

Hanne Nielsen (Søndergaard), Tove Bak (Juul Bjerregaard), Tove Louise Nielsen (Hedegaard)

Kategorier Præstens spalte